Monday, June 2, 2014

Holika Holika

Ostsin kokku hunniku aasia ilutooteid, lihtsalt et katsetada, kas on nii suur vahe meie poodides müügil oleva ulmekalli kraami ning nende toodete vahel. Kujutan ette, et mingi Beluga kaaviari ja kullaekstraktiga kreem maksaks meil poes mingi 100EUR, kui mitte rohkem. Ja noh..teo limaga öömask tundub ka põnev!

Kaaviari ekstraktist ka natuke: Kaaviar on olulise komponendina leidnud kasutust paljude tootjate peamiselt just küpsele nahale mõeldud enamasti luksuslikes ja ülikallites kosmeetikasarjades. Kaaviar on rikas oma toitvate ja taastavate omaduste poolest, aidates stimuleerida, taastada ja kiirendada rakkude uuenemist. Kaaviari toitainetele on antud ühtne nimetaja vitelus (tuleneb ladinakeelsest sõnast vita ehk elu) ning need on vajalikud kalamaimu elutsükli arenguks. Vitelus koosneb peamiselt fosfolipiididest (olulised rakukoe ja kõikide elutähtsate organite jaoks). Niisamuti leidub kaaviaris proteiine, mille aminohapped on vajalikud naha uuenemiseks, mineraalsooli, rasvhappeid. Et kreem oleks tõepoolest efektiivne, peab kaaviari ehk musta kalamarja kogus selles olema vähemalt 2%.  

Hetkel ülevaade ainult toodetest ja sellest, mida nad tegema peaks. Katsetada veel ei ole jõudnud. Jutt on igatahes ilus :D


Petit BB Cream 30ml

Moisture, Essential ning Shimmering SIIT

Tegemist on BB kreemidega ja kõigil kolmel on erinev toime ning ka erinev toon. Katvus on neil väga hea ja niisutavad ka hästi ning ei jäta nägu ülemäära rasvaseks. Allpool on näha ka kreemide värvused ja need on nahal samas järjestuses nagu pudelid tagaplaanil. 

Mulle sobis hetkel kõige paremini vist Moisture toon (lillas), sellel peaks olema ka UV kaitse SPF30. 

Essential  - on lubatud, et see on hea katvusega ja kauapüsiv. Esimene siis vastab tõele teise osas ei oska veel kommenteerida. Soodustab naha kollageenitootmist kuna sisaldab kaaviari ekstrakti ja seoses sellega vähendab kortse. Kollageen omakorda vähendab arme ja pidurdab kortsude teket.

Shimmering muudab naha klaariks ja elujõuliseks ja säravaks, sisaldab pärliekstrakti. Sobib hästi heledale nahale.


Igatahes, väärt kreemid selle raha eest kindlasti! 




Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask 110ml 


Teo limaga öömask - kõlab hästi või mis :D? Teo limal on väidetavalt raviv ja taastav mõju. Kreem on üliniisutav ja sobib inimestele, kes soovivad kahjustatud nahka parandada. Lõhn on hästi kerge ja värske.  Peale kandes jätab nahale kerge mati kihi ja hommikul tuleks nahk puhtaks pesta.

Ei sisalda parabeene, mineraalõlisid ja kunstlikke värvaineid.




Black Caviar Anti-Wrinkle Cream 50ml


Kreem sisaldab Beluga kaaviari ekstrakti üle 30% ning kulda ?!? :D Kreemi sees on sellised kuldsed pallikesed, nagu pildil näha ning peale määrides need lahustuvad ja hajuvad ära. Kas on tegemist ka kullaga - raske öelda. Kreem on üsna niisutav ja lõhnal pole ka viga kuigi välimus on pisut õõvastav. Peaks taastama kahjustunud kudesid ning muutma nahka pringimaks ning elastsemaks. Sisaldab oomega 3, aminohappeid ja üle 47 vitamiini.

Pakend on väga glämm!







Black Caviar Anti-Wrinkle Eye Cream 30ml 


Samuti Beluga kaaviari ekstraktiga ja sisaldab ka omega 3 rasvhappeid. Pinguldab ning muudab kuiva ja tundliku silmaümbrusnaha elujõuliseks. Lubatud tumeda värvuse asemel vaatab potsikust vastu siiski hele möks :D.. või noh, meenutab nagu vaha või rasva. Peale kandes on ka üsnagi rasvane ja niisutav. Lõhn suhteliselt puudub. Parem ongi seda vist ööseks peale kanda, et siis hommikuks oleks korralikult imendunud.



2 comments: