Wednesday, December 17, 2014

Asutuse jõulupidu

Käisin eile oma kauaoodatud Sportlandi jõulupeol, kus oli stiiliks UK ja Great Brittain. Mina olin Kate Middleton.

See oli ikka vapustav üritus :D .. Kindlasti parim firmapidu Eestis üldse!

Jõudsime tund peale ametlikku algust..täpselt selleks ajaks, kui programm algas. Õhtujuhtideks olid alguses Hannaliina Võsa ja Mart Sander ..taustaks osrkester. Hiljem atusid pulti omanikud ise.

 Rahvast oli paalju ja ruum oli väga kenaks ning pidulikuks tehtud.


Laval ja saalis toimuvat sai jälgida suurtelt ekraanidelt ning saalipeal käis ringi 1 kaameramees ja lisaks oli veel tõstukkaamera. Laval sai näha mitmeid sportlasi - Gerd Kanter, Heiki Nabi, Mart Poom jne ..Viimane jagas tasuta ka oma raamatut ja sisse sai ka autogrammi. Oma võidusõiduautot demonstreeris Sander Pärn, ringi jalutas elus hobune :D Esinesid batuudihüppajad, ergutusmeeskond, Metsakutsu+Helen Adamson ja teletupsud :D,  TigerMilk, Super Hot Cosmos Bluesband ja Supernova..õhtu lõpus videodisco.

Jagati erinevaid auhindu tööalaste saavutuste eest ning tänati koostööpartnereid.


Meie istusime ühes lauas Põhja Tallinna poistega ja kõrvallauas oli Geter Jaani, kes oli maskeerunud Elton Johniks :D Veel võis silmata erinevaid teravaid tegelasi nagu Amy Vinehouse, UK telefoniputka, printsess Diana, kuninganna Elisabeth, Mr Bean, hipid, punkarid jne..

Söögiks olid traditsioonilised Inglise road - oad punases kastmes, küülikukoib, praekartulid, erinevad suupisted. Oli avatud baar ja nõrkemiseni punast ning valget veini.



















4 comments:

  1. Peol oli vist teine Kate ka. Huvitav oleks teada, kelleks end oli teinud roosa kleidi ja valgete saabastega blond:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli teine Kate ka jah :D ..ma arvan, et see blond võis olla äkki Spicegirlsist see blond..http://www.autostraddle.com/wp-content/uploads/2013/12/spice-girls.jpg .. kindel ei ole :D ...seal oli igasugu veidraid, kelle välimus jäi arusaamatuks.

      Delete
  2. Mulle tundub, et see blond on Spice Girlsi see.. baby spice? :D Emma või kes ta nüüd oligi.

    ReplyDelete