Tuesday, December 9, 2014

Enrique

Ma tean, et ma pole eriti originaalne oma Enrique postitusega aga see kontsert oli lihtsalt nii lahe:D Mul ei olnud absoluudselt plaanis sinna minna aga sõbranna kutsus ja noh ostsingi siis pileti pühap õhtul. Võtsin kõige odavama seisupileti. Läksime Tallinnasse juba päeval, et veits shopata ja käisime söömas. Suurhalli jõudsime veits peale 20 ja parasjagu rahvas just kogunes. Otsustasime joped autosse jätta aga väga arukas tegu see ei olnud võttes arvesse ilmastikuolusid. Mingit jampsi sadas taevast alla ja maru külm oli. Õnneks saime mingi 10 min sisse. Jalutasime väikse ringi ja pressisime ennast rahvamassi vahele hurmurit ootama.


Ootasime ja ootasime ja ootasime ja ootasime...läks üle tunni enne, kui ta lavale tuli. Isegi soojendusesinejat ei olnud ja läksime veits tujust ära juba ootamisest. Aga kui esimene laul peale läks oli paha tuju nagu naksti läinud. Kõik oli nii lahe. Laulis mõned laulud pealaval. Liikus poodiumil ette ja külgedele. Mingil hetkel läks kõik pimedaks ja järsku oli ta meil seljataga. Seal oli väiksem lava, kus tehti paar rahulikumat laulu. Me olime lavast vaid mõne meetri kaugusel ja rahvast oli ka hõredamalt ümber. Enrique oli küll näoga vähe teisele poole aga kitarrist istus näoga meie poole ja mingi hetk avastasin, et too vaatas üksisilmi MIND :D ...vaatas ja naeratas ja vaatas ja naeratas ja lõpuks lehvitas:D Lehvitasin siis vastu ja naeris selle peale. Kõik vaatasid ümberringi, et mismõttes, et kellele ta seal viipas? Päris nunnu või mis ? :) Enivei..läksid siis tagasi pealavale ja rokkisid täiega, nii et istekohtadel ka rahvas seisis käpad püsti.

Enrique liikus palju rahva sees ringi, lasi pildistada, kallistada, suhtles inimestega, laulis oma megahitte...ühesõnaga kontsert oli väga super!! Ei kahetse, et 50EUR sinna alla panin ja kohale ennast venitasin. Peale kontserti sõitsime tagasi Tartusse...kuulasime Enrique plaati ja röökisime kaasa :)







SIIN terve kontsert, kellel huvi :)

2 comments:

  1. Awww sul täiega vedas ,et ta sulle lehvitas!:) Ma ise olin ka kontserdil ja see oli tõesti supeeeerr!!!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No nendel vedas ilmselt rohke, kes Enriquet said kallistada ja koos pildistada aga asi seegi :D

      Delete