Friday, December 12, 2014

Evita

Pidime mehega minema Sportlandi jõulupeole Saku Suurhalli. Olin suht elevil, et saab ennast ära sättida ja rahva sekka minna. Too aga väga ei viitsinud ja magas selle tulekust teavitamise ka maha. Lisaks veel selgus, et meil lastel lasteaia jõulupidu samal päeval. Läksin kohe tujust ära, et nüüd ei saagi ühelegi üritusele. Siis aga hakkas järjest tulema - õde kutsus Jarek Kasari kontserdile, kus käisime eile. Täna läksime Evitat vaatama, sest vanaema andis oma pileti mulle, kuna tal tervis kehva. Homme vist otepääle sauna ja Comebäkki hooaja avamisele, sest üks sugulane, kes soomest pidi tulema sauna, ei teagi kas saab tulla või mitte aga sauna ikka köetakse. Ja siis Atlantise sünnipäeval käisin ka millalgi..

Sportlandi peoga läks ka nii, et täna mehele helistati ja kutsuti sinna hoopis plaate mängima. Kuna laste jõulupidu hakkab kell 16 ja Tallinnas peame olema alles 20, siis mahutame mõlemad graafikusse :) ...ja siis kolmap veel Genka ja Paul Oja uue plaadi esitlus Illukas. Ühesõnaga viskas neid üritusi järsku ustest ja akendest :D

Töö teemal ka täistuurid peal. Tellimusi palju ja mõtteid ka palju, mida tahaks teostada..

Evitast nii palju, et pole üsna kaua teatris käinud. Tean, et riietusi seal ikka igasuguseid inimestel seljas aga mnjah..mõnda jäin küll vahtima konkreetselt suu ammuli. Ok üks punkari neiu oli kollase linase lillelise puhvik minikleidiga - arusaadav. see on tema stiil jne. Aga no mingi tsikk oli musta minikleidiga, kuhu kann vaevu sisse mahtus. Külgedelt oli ihu paljas ja jalas olid need mustad põlviksukad vms. No mida hekki!?!. Siis veel üks valge(mis oli pesus veits halliks tõmmanud) liibuva minikleit/pluusiga neiu. Õlgadel oli neoonroosa sall ja jalas mustad saapad. oijahhh...valus valus. Ja siis veel punt lärmakaid teksade, talvetossude ja kampsunitega noorukeid. Muidugi oli ka palju kenasid inimesi. Üllatavalt mehed olid 100% viksid ja viisakad.

Etendus ise oli muidugi väga,väga hea..peaosas Evelin Võigemast ja Vaiko Eplik.

Jarek


Evita


Atlant





















2 comments:

  1. Sa lähed küll järjest peenemaks:)
    Musta valgega kleit on hästi kena.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei ole tegelikult üldse kaalust alla väga võtnud aga käin trennis tublisti. Ju siis see mõjub :)

      Delete