Monday, August 10, 2015

1=3

Oh..nii vahva on ikka asjalik olla!! Närvid on täiesti pilbasteks juba. Et sooritada pealtnäha lihtsat mõneminutilist toimingut oled selle vangis mitu tundi?!?

Näiteks eile..tahtsin printida. Mõtlesin, et ok ..peaks enda arvuti ka printeriga sünkkima, et kaua ma käin teises arvustis printimas. Ene vaja prinditavad asjad maili panna ja teine arvuti lahti teha jne jne jne jne..ok. Mõtlesin, et mis seal ikka...mingid draiverid vaja alla tõmmata ja asi ants. Aga kus sa sellega! Selleks, et alla laaditud draiver lahti pakkida vaja veel mingi java isntallida. Otsisin siis sobivat versiooni mingi tundaega vähemalt ja lõpuks sain asja korda. Pakkisin siis draiverikausta lahti ja installisin ära. Ikka ei prindi! Tegi veel mingi 100 trikki restardid ja värgid ja uuesti installimsed ja lõpuks sain süsteemi tööle! Juhhei..ja lihtsalt ühe paberilehe printimiseks läks 2 tundi!!

Hästi..võtsin siis uue asja ette - otsustasin maksuametis mõned toimingud teha. Taaskord pealtnäha lihtsad - lihtsalt andmesisestamine. AGA!! Selgus, et antud firmal ei ole e-maksuameti kasutajat üldse. Uuri siis kuidas kasutajaks saab jne...lõpuks oehh...olemas ja asi tehtud ning jälle mingi poolteist tundi läinud.

Nüüd siis maadlen mingis Ipadis ühe äppi allalaadimisega. No ei saa tehtud..ajasin juba mingid paroolid errorisse ja värki. Tundub, et läheb jälle pikemaks istumiseks.

Täiesti selline tunne juba, et mina olen mingi mõrapea või lihtsalt karma lajatab näkku :/ Iga teine asi, mis ette võtan, venib oodatust kordades pikemaks.

1 comment: