Saturday, March 24, 2012

Ostud

Minu uus lemmik jook:) Olen ammu juba Gin toonikuga fänn olnud ja nüüd see ka segatud kujul täitsa olemas..juhhuu!


Käisin täna oma lemmiksekkaris ja sain jälle mitu ägedat asja. Chanel stiilis käekoti (3EUR), Hermes stiilis 100% siidist salli (3EUR) ja DKNY käekella (20 EUR). 



Ostsin buduaari turult:

Erkroheline jakk 15 EUR



Käevõru 7EUR


Lõheroosa kleit 5 EUR




 Täna ostsin Lõuna Keskuse Expressionsist 5EUR kõrvarõngad, et laup ühel üritusel neid kanda. Kodus avastasin, et need ei sobi üldse kleidiga kokku:( Kleidil on kaeluse osas ka paks kett ja need kõrvarõngaste rippuvad osad varjavad täiega selle kleidi keti ära: Nii rõve!:D


Käisin täna jälle secondhandis uutele pükstele ja saabastele sobivaid pluuse otsimas ja sain kohe 2 pluusi. Kokku läks umbes 15 EUR. See esimene kamps oli kõige kallim (u 9 EUR), teised olid 2-3 EUR.



Sain täna oma Asose staffi jälle kätte. 

Orantsid teksad, mis osutusid natuke suureks aga minu nobebdad näpud tegid väikese kohenduse ning püksid said täitsa ok. Ei jõua ära oodata, et kanda saaks:D

Ja pruuni kitsa vöö:

See sinine jakk on ka plaanis teha pükste juurde. Kuigi jakk ka asoses müügil, siis mõtlesin, et sellega saab ise ka hakkama:D Jubedalt meeldivad need köisdetailid.



Ei suutnud ikka vastu panna ja ostsin saapad eile ära. Kuna ma niigi pikk tegelikult(176cm), siis nende saabastega veel eriti korvpallur. Mehega koos välja minnes neid nähtavasti jalga ei pane, sest ta minust ilma nendetagi natuke lühem. 

Saapad siis Avantist ja 64 EUR. Täishind oli  105 EUR. 





No comments:

Post a Comment