Wednesday, October 24, 2012

 Sügismasenduse peletamiseks ostsin värsket kraami oma hallikaks tõmbuma hakkavale näonahale, et seda pisut turgutada. Kuna rasked kreemid mulle ei istu, siis otsustasin valida koos abivalmi I.L.U töötajaga 100% naturaalsed tooted nii silmaümbrusele, kui tervele näole. Kumbki maksis 20 EUR kanti aga kuna neid kulub ka suht vähe korraga ja toode on igasugu jama vaba, siis pean seda hinda võrdlemisi soodsaks.

Teen väikese tagasiside ka nüüd seerumite kohta, kui olen nädalajagu tooteid kasutanud. 

Olen üli rahul nendega - see näoemulsioon on nii mõnus ja kerge. Kui varem oli probleeme vinnidega, siis enam ei ole absoluudselt. Nägu on kuidagi jumekam ja hästi sile. Silmaümbruse kreem on ka väga-väga hea ja niisutab just nii palju kui vaja ja kulub tõesti vähe.






Mis on näoseerum?

Seerumid sisaldavad kõrgemas konsentratsioonis nahka mõjutavaid aktiivaineid, ja on tekstuurilt geeljad. Seerumid on mõeldud kasutamiseks kuuridena ajal, kui nahk vajab ekstra turgutust, normaliseerimist või kaitset. Nii nagu maskidegi, on seerumite valik väga rikkalik: niisutavad, toitvad, rasueritust normaliseerivad, vananemisvastased, trimmivad, sära andvad, rahustavad, hapnikuga rikastavad, valgendavad jne. Valitud seerum ja hoolduskreem ei pea alati olema samast tooteliinist. See tähendab, et võib kombineerida näiteks niisutavat seerumit ja kuiva naha kreemi või sära andvat seerumit ja vananemisvastast näokreemi jne. 

Selleks, et seerumid avaldaksid pakendil lubatud mõju, on vajalik korralik naha ettevalmistus. Kogu nahahoolduse tugisammas on õige ja regulaarne naha puhastamine, koorimine ja niisutamine. Hooldamata nahas tekitavad intensiivsed seerumid pigem ärritusi ja ebameeldivustunnet kui silmaga nähtavat efekti. Seega tuleb meeles pidada, et seerumid mõjuvad vaid õigesti hooldatud nahas 

No comments:

Post a Comment