Thursday, November 29, 2012

Käisime täna sõbrannaga kaltsukateringil Tartus ja ma ei saanud sealt ühtegi asja, mida otsima läksin!! Kõigest 2 salli, millest kavatsen nn ringsallid teha. Uskumatu oli see, kui kõrged hinnad on mingitel kasutatud räbalatel. Otisin endale sooja jopet või mantlit ja KASUTATUD auklik mantel maksis 20EUR(u300eek), kasutatud enam-vähem korralikud olid 40-60EUR. Nagu MISMÕTTES??Poest saab juba uue selle raha eest. Nii kui vähe korralikum asi silma jäi, siis hinda vaadates kuku pikali. uskumatu, mida need kaltsuärikad ometi mõtlevad. Kasutatud asju lähevad ostma eelkõige need, kellel pole võimalik uusi osta aga praegu tuleb välja, et just õhukese rahakotiga tasub pigem tavapoodi minna. Kõige soodsamaks osutus(jaama tn vist) Eksklusiiv - sealt ka sallid said ostetud. Panen homme pildid ka sallidest ja teen väikese diy postituse, kuigi see tavasallistringsall idee vist pole just väga originaalne:D Samas minu käsi ei tõuse ka neid uusi salle ostma, mis poes a'la 10EUR maksavad.


Tegin just perele tellimuse sportsdirect.com lehelt ja kaalusin sealt mantli ostmist aga lootsin et äkki leiab midagi paremat ja soodsamat secondhandist aga jah..

Tahaks talveks just sellist, millega -20 kraadi juures ei lähe külm kohe välja minnes naha vahele ja autosse istudes ei oleks selg paljas ja varrukad kukekad...et tuleks see talv vähegi leebemalt:D Nüüd kahetsen sajaga, et ära ei ostnud:(

See jäi silma sportsdirectist:

2 comments:

  1. Telli vahendajate kaudu. Buduaaris ja FB-s grupis tellin ja vahendan müüjaid kõvasti, võtavad 1e eseme pealt 3-4 eur posti eest.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui mõtled, et sportsdirectist vahendajate kaudu, siis seda ma ei tahaks pigem teha ja mul ei ole kahju seda posti maksta, tellin ise perele ka aeg-ajalt rohkem korraga. Tellisin ka nüüd aga mantlit ei ostnud ära, sest lootsin, et äkki leian mujalt midagi soodsamat. Hea uudis on see, et sain sobiva hoopis osta.ee lehelt 6 EUR-iga:D

      Selle ühistellimusega on viimasel ajal mu arust probleeme olnud, et suurte tellimustega läheb komplekteerimisega kaua aega ja kui kogemata tellimusse antud pre-order asju, siis peab suisa kuu ootama, enne kui pakk teele pannakse.

      Delete