Saturday, May 18, 2013

Eile jälgisin kullipilgul selleaastast eurovisiooni finaali. Polnud neid laule enne kordagi kuulanud (va Eesti laul) ja noh väga kohutav ei olnudki. Oli silmapaistvaid lavashõusid ja ka enam-vähem kuulatavaid laule. Kuigi esimese korraga ehk ei saagi päris pihta laulule. Palju on mul olnud selliseid juhuseid, kus esimest korda laulu kuulates tundub jube ja pärast saab hoopis lemmikuks.

Mind tegelikult häirib natuke see spekulatsiooniteema, et öeldakse kommentaatori poolt favoriidid ette ära. See kuidagi on suunava effektiga selles lauludetohuvabohus, kus on raske lemmikut leida. Et siis nagu see konkreetne laul saab märgi külge ja alateadvuses vms juba suunab selle poole .. siis hääletataksegi kas selle laulu poolt kui natukenegi meeldib või mõne teise(nt naaberriigi või oma kodumaariigi poolt). Ma ei ütleks küll, et see lugu nüüd peajagu teistest üle oli aga noh..läks nagu läks.

Eestist oli pisut kahju, sest sai vähe tähelepanu aga põhiline ikkagi see, et sai finaali ja laul oli kena ning hästi lauldud.

No comments:

Post a Comment