Saturday, May 24, 2014

EMAJÕE TOIDU- JA ÕLLEFEST 2014

Emajõe toidu- ja õllefest on uus lõbus ja rikkalik kogupere festival, mis 23. - 24. mail 2014 vallutab Tartu Näituste Messikeskuse, tuues varasuvisesse Tartusse lusti ja lõbusat meelelahutust tervele perele.

Meie lapsi kaasa ei võtnud, kuid lastele oli seal möllamist palju. Samuti täiskasvanutele. Üldiselt oli üritus selline õllesummeri lahjem variant. Külastajaid oli veits vähevõitu, kuid ei saaks öelda, et päris nutune.  Müüjatest oli natuke kahju, sest müük nagu ei läinud üldse...et kui see oli nagu õlle ja toidufest, siis aru ei olnud väga saada, et õlleteemale või toiduteemale oleks rohkem rõhku pandud, kui muudel vabaõhuüritustel. Õllega oli väljas A'le Coq ja mingeid huvitavaid toite ka nagu ei kohanud. Ikka need vokkpannil friikad ja grillvorstid.

Esinejatest nägime  Põhja Tallinnat ja ofkoors Hellasid Vellesid, kes täna vist paarutasid terve õhtu. Kuna elukaaslane õhtul tööle, siis väga kaua seal olla ei saanudki. Tuttavaid nägime ka veidike. Eriti lahe oli see Jägeri klubisaal, ekraanid jms jätsid võimsa mulje. Loodame, et sinna ka õhtuks rahvast jagub. Ideepoolest oli tegemist laheda üritusega ning potensiaali on!  






No comments:

Post a Comment