Monday, May 19, 2014

SKIN79 VIP GOLD Super Plus BB Cream

Tellisin ebayst täiesti pimesi ühe BB kreemi, sest Eestiomadest pole normaalses hinnaklassis ühtegi sobivat leidnud. Lootsin lihtsalt parimat nagu ikka netist tellides. Info oli juures paljulubav nagu ikka, kuid üsnagi napp. Ei olnud toonidest midagi kirjas jne.

Kujutage ette, see kreem on lihtsalt SUPER! Selle kirjeldamiseks pole sõnu. See on nii hea katvusega, see niisutab suurepäraselt. Toon on TÄPSELT selline nagu peab, ei ole mingi orants või grillkana. Selline põhjamaine külm toon. Lõhn on meeldiv ja mahe. Ühesõnaga ma soovitan seda tooded kindlasti BB kreemide austajatele. Uskuge mind, te ei pea pettuma!

Kasutasin enne Garnier 'i kreemi ja seda lihtsalt selle pärast, et see sai ostetud ja minema ei raatsinud ka visata. Kreem oli pisut liiga rasvane aga no talveks suht ok. Katvust polnud ollagi, ühtlustas lihtsalt pisut nahatooni. Kreemi toon ei olnud ka väga hea aga ajas asja ära. Lõhn oli muidugi kohutav:D


Postitusest nii palju, et pakk tuli kohale vägagi kiirelt. Tellisin 03.05 ja kätte sain 15.05. Pakitud oli korralikult karbi sisse ja lisaks veel mõned testrid.

Hind 6.99USD

Osta saab SIIT


2 comments:

  1. Tere.
    Kas sa ise oled tumedama nahaga, ma heleda nahaga ja heledapäine, kas mulle sobib see teine toon`-(piretpiret@hot.ee). Tervitades,
    Piret

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindlasti sobib. Aasia tooted ongi enamasti ka põhjamaiselt heledale nahale sobivad..

      Delete