Thursday, November 13, 2014

Nii palju pilte..

Viimasel ajal muudkui klõpsin telefoniga pilte aga üldse ei viitsi neid arvutisse tõmmata või veelvähem miskitmoodi organiseerida. Millalgi ikka olid korralikud kaustad ja värgid. Noorema lapsega olid kuude kaupa kõik pildid jaotatud kuni 3-aastaseks saamiseni. Praegu on täielik puder ja kapsad :/..igatahes taaskord avastasin, et miljon pilti telefonis juba ja palju sellist, mida siin veel jaganud ei ole.

Käisin Soomes vahepeal ja värki. Elukaaslase õde elas seal paar aastat ning polnudki neil külas käinud selle aja jooksul. Oli ka viimane aeg muidugi, sest just siis saabus neile teade, et mehe õe elukaaslasel seal enam tööd enam ei ole ja üleüldse talle see Soome elu ei istu. Mehe õde ise on küll väga rahul selle väljamaaeluga - viisakas elamine, lapsega mugav - palju mänguväljakuid jms, head sportimisvõimalused. Ühesõnaga täna nad juba tagasi Eestis ja eks näis kuidas neil kulgeb.

Soomes käisime IKEAs, Flamingo veekeskuses ja LIDLis :D ..Ühesõnaga palju me ei jõudnud. Tervelt ühe päeva veetsime juba ikeas, sest see pood on nii suur ja meil oli palju vaja osta ka. Lastele saime kirjutuslauad, TV alla kummuti, tugitooli moodi asjanduse, pildiraamid, veiniklaasid, pajalapid, küünlad jne jne jne.. Lõpuks oli tükk tegemist, et üldse autosse ära mahtusime. Veendusin ka taaskord selles, et see laevareis on jube pikk ja tüütu ning need laevad on ka mega ebamugavad. Pole isegi normaalseid toole, kus istuda nagu nt bussis. Ainuke võimalus on nendes nõmedates kohvikutes lihapalle näost sisse ajada või siis mingi tüübi jorisemist kuulata baaris.

.. ja siis käisime veel õega vahepeal Üliooli kohvikus ja Illukas ja mehega käisin Tallinnas kaasas, kus sõime restos Kolm Sibulat, käisime kinos ja ööbisime Hotellis Dzingel. Viimases mingi 3 korda öö jooksul läks tuletõrjealarm tööle ja arvake ära, kas ma sain magada või mis? Minu elu suurim hirm, on see kui öösel peaks tulekahju tulema ja ma peaks trussikute väel majast välja jooksma. Selle pärast ma ei maga mitte kunagi ilma riieteta :D Seal siis ööotsa kujutasin ette, et kui ongi mingi tulekahju, kuidas ma siis võimalikult kiiresti ennast riidesse saaks või kuidas ma siis paljalt seal väljas passima pean ja mingid lasnamäe kalkarid kõrval irvavad:D ..nohh õnneks ei tulnud midagi sellist. Koju sõites tegime peatuse Põhjakas ja käisime seal söömas.












Ülikoolikohvik




Kolm sibulat



Dzingel :D




Põhjaka









No comments:

Post a Comment