Wednesday, February 13, 2013

SÕBRAPÄEVA PUHKUS 

...maailma kõige ilusamas riigis Lõuna-Eestis ALAKU!

Ongi kätte jõudnud päev, minna kauaoodatud pisipuhkusele Võrru Kubija Spa-sse ja Otepääle Nuustaku villasse ning ööklubisse. Asjad saavad ka juba tasapisi pakitud ja olgugi, et minek kõigest kaheks ööks, saab kott päris suur. Sõbrannadele viin hunniku ise tehtud kleite ja ka talispordiriided tuleb kaasa võtta, sest oli plaan tuubitama minna. Viimane võib küll ära jääda, kuna üks sõbranna on üsna tõbine ja ma ise ja kaldun juba mitmendat päeva sinna poole. Üritan küll igatepidi selle vastu võidelda ja söön vitamiine jms kahe suupoolega. Eks siis näis:) 


Igatahes räägin veel meie plaanidest nendel kolmel päeval. Esimesel päeval peaksime ideepoolest linnas kokku saama ja esmalt sööma minema. Selle ma vist jätan ära, sest kodus on hommikupoole veits tegemist. Nii pea, kui võimalik tahaksime tuppa sisse saada, sest ühel sõbrannal seal fotosessioon kokku lepitud. Meil spets selle pärast savisviit valitud:D Valisime ka spa-paketi, mis sisaldab hommiku ja õhtusööki, saunakeskuse kasutamist ning kahte protseduuri. Mulle sai parafiinihoolitsus kätele ja shiatsu massaaź. Viimase osas kahtlen, kas pääsen sellest ikka eluga:D

Teisel päeval liigume otepääle ja kui vähegi võimalik, siis lähme tuubitama ja peale seda sööma kuskile ning sätime ennast villas sisse. Seal on meil broneeritud suur saunaga tuba: http://www.nuustakuvilla.ee/tuba9.html
Päeva veedame ilmselt õhtusöögiks ja peoks sättides ning niisama logeledes ja PUHATES! Õhtul siis õhtusöök aga kus täpselt, seda veel ei tea. Peale seda ööklubisse. Järgmisel päeval veel kodune hommikusöök vast ja kodutee.











4 comments:

  1. ...maailma kõige ilusamas riigis Lõuna-Eestis ALAKU! -See lause on suhteliselt vigane. Esiteks jääb mulje, et Lõuna-Eesti on eraldi riik. Teiseks puuduvad komad. Lõuna-Eesti peaks olema kahe koma vahel.
    Loe korra tekst üle ja kindlasti leiad veel kohti, mis vajaksid parandamist.

    ReplyDelete
  2. See fraas: "Lõuna-Eesti ongi maailma kõige ilusam riik!", on pärit filmist Vanad ja kobedad saavad jalad alla. See näitab Lõuna-Eesti kui piirkonna omapära ja eriilmelisust võrreldes muu Eestiga, mitte aga ei kajasta olukorda „riik riigis“.

    Kahjuks ma ei valda 100% õigekirja ja liiatigi ei ole keegi kohustatud minu spontaanselt kirjutatud jutuvada lugema:D

    Tänan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tüüpiline eestlane, kes ei lase ennast õpetada ega pole nõus viga tunnistama.

      Delete
    2. Mina ju tunnistasin oma viga, et ei ole perfekte kirjakeele oskaja ning samuti selgitasin, millest selline väljend. Teie tundute olevat tüüpiline eestlane, kes anonüümselt iriseb ja üleolevalt kõiges ja kõigis vigu otsib selle asemel, et midagi positiivset kirjutada:)

      Delete