Sunday, August 17, 2014

Eesti Hiphop festival 2014 TEHTUD!

2 päeva ja üle 40 artisti! Tantsuvõistlus, kohapeal valmiv graffitysein, luulehommik, räpikino, palju toredaid inimesi ja seda kõike 2 päevasel ülilahedal üritusel keset metsa, mändide vahel, Elvas. 

Kõiks sujus suurepäraselt aga eks tuli ette ka närvilisemaid hetki ja pisut sõnavahetust elukaaslasega, kelle õlgadel oli kõige suurem korralduskoorem aga üldjoontes läks kõik väga hästi. Ega ma olen aastatega juba õppinud seda ka, et ei ole mõtet keskenduda ainult halvale vaid asja tuleks vaadata suuremas plaanis. Tavaliselt on 1. päev eriline hullus ja siis kõnnin seal maha mingi 10 km päevas vist. Minu teha olid kohapeal majutus, piletimüük, erinevad tasuta listid, artistide sissepääs ja osaliselt ka toitlustusteema. Teine päev juba tsillim ja saab ise ka veits artiste näha. Minu selle aasta lemmikud olid Driven ja muidugi peaesineja Dope D.O.D. Dope poisid ise olid ka ülicoolid inimesed ja üldsemitte mingid ära tõusnud jorsid. Nende välisartistidega ongi nii, et kunagi ei tea mis paketi sa sealt saad. Mõni on olnud selline, et nõuab maiteamida kokku ja teine jälle täiesti mõistlik mees. 

Erilisi vahejuhtumeid nagu ei olnudki, kui mõni väike kaklus või muidu terviserike välja arvata. Kõige hullem oli minul konkreetselt see, kui laup hommikul olin toitlustustelgis abis, et eelmise õht tüdrukud saaksid ennast ilusasti välja puhata ning tellitud asju sisse lüües üks klient mul ees lihtsalt muutus näost kaameks, jõudis öelda, et ta ei näe enam mittemidagi ja pm kukkus meelemärkuseta pikali. Lasksin ruttu kõrval olevatel poistel ta eemale pingile viia ja jalad üles tõsta. Ise helistasin samal ajal kiirabisse. Õnneks ta juba toibus ja kiirabi ei läinud vaja. Ära ehmatas küll korraks ikka parasjagu. 

Toitlustusteemast veel nii palju, et paljudel oli kindlasti vingumist järjekordade osas aga reaalselt on asi selles, et paljud on nii ära joonud ennast, seisavad terve järjekorra ära ja siis ei suuda ka aru saada, mida nad tellida tahavad. Lihtsalt lämisevad seal ees ja raiskavad teiste inimeste aega. Neid ei olnud mitte paar tk vaid pm iga kolmas.

Enivei..saab jälle joone alla tõmmata ja taas enda õmblusbisnessi tegemistele keskenduda :D

Nats pilte ka, mida jõudsin teha..ise ei jäänud ühegi peale :D











No comments:

Post a Comment