Thursday, August 7, 2014

EHHF..here we go!!

Nii, nii, nii..soe suvetuuleke veel sahistab põõsastes ja päike käib üsna kõrgelt. Aeg on sealmaal, et nädal jäänud aasta suursündmuse - Eesti Hip Hop Festivalini!! Mul on kodus taaskord üks väga närviline mees ja iga mõttevahetus temaga puudutab vaid üht - festivali :D:D Ta siis nimelt üks korraldajatest.

Sain ka oma esimese närvirakuhävingu kätte selle üritusega seoses. Pidi ostma lennupiletid USA artistidele. Loomulikult suutsid nad nii naljaga pooleks öelda ühele reisijale vale sihtkoha tagasilennuks ja mina muidugi ostsin kohe kärmelt piletid ära. Viimased said ka suure vaevaga välja kaabitud mitmete ümberistumistega. Tuli jälgida, et ümberistumiste vaheajad ei oleks üle 2 h ja ümberistumisi ei tohi ka üle 2 olla. Samas oli ka see, et hind lõhki ei läheks. Õnneks on olemas selline leht nagu budgetair.co.uk. See annab tõesti soodsaimaid pakkumisi ja seal on sees ka odavlennufirmad nagu nt easyjet, mida paljudel vahendajatel ei ole. Isegi oma luhta läinud reisi sain ilusti korda tänu klienditeenindajale, kes tühistas lennud ja sain uue osta.

Et jah, hullem on ees järgmisel nädalal. Siis sajab kaela mingi sadamiljon asja ja kohapeal olen mina vastutav piletibisnessi eest.

Igatahes...ilma lubab ilusat ja üleüldse tõotab tulema üks toredaimast toredaim piduu :)








































No comments:

Post a Comment