Saturday, March 2, 2013

Eesti laul 2013

Kaasa kadus ööpimedusse koos telekaga ja Eesti Laul 2013 kolis seinale:D

Selle aasta lemmikud mul täiesti puuduvad, sest ma ei ole eriti saanud jälgida seda tralli. Eelmisel aastal olin pigem Lenna poolt. Ilusaid laule on sellelgi aastal aga konkreetselt Eurovisioonile ei oska nagu kedagi saata.

..ja no mida klippe seal vahel "kjäägistan prjaaegu siin juuhte naisterahvast! Nuo kjelle asi uon??" Ikka eestalsele ja ETV-le omapäraselt must enesekriitiline huumor :D

Vaatasin nüüd laulud ära ja ikka suht nullseis. Teele ja Tuuli vast olid sellised kõige särtsakamad seal pundis, kuigi need trummarid olid vähe naeruväärsed, sest trummide osakaal selles loos oli niiiii väike ja nad enamuse ajast väänlesid nagu niisama. Helikvaliteet oli ka kehva.. vokaal kadus kuidagi väga ära. Ideepoolest oli väga võimas laul aga midagi oli valesti.

ehh..viimaseks jäid:D

Nüüd pakuks pigem Grete Paiat võitjaks, sest paljud noored fännavad teda ja tema lugu.

nähh ..jälle puusse:D

PALJU ÕNNE BIRGIT!

..ja üks asi veel, et ma ei mõista, miks kogu see üritus nende vaheklippide ja -esinejate näol nii masendavas võtmes pidi olema? Nagu täiega kass komplekt. Ühel hetkel võidujoovastuses finalistid ja järgmisel HU laval halamas. No milleks?




No comments:

Post a Comment