Thursday, March 14, 2013

Kell on vis minutit enne nelja varahommikul. Uni l2ks iseenesest 2ra. Keeran kulge ja m6tlen, kas ajada ennast ules v6i oodata 2ratuskella helinat. Otsustan siiski viimase kasuks. Kell 4 ajan ennast pusti ja imekombel ei olegi ko6ige hullem olemine arvestades seda, et magatud sai vaevalt 5 tundi. S2tin ennast riidesse ja veendun veel, kas k6ik vajalik kaasas ja suundun bussijaama. Tee peal liituvad ka s6brannad Annela ja Jaana.

Bussireis Riiga moodus ulikiiresti kuid Riia bussijaamas selgus, et buss lennujaama ei saa s6ita tehnilise rikke t6ttu ning pidime mingi 15, 20 min oma taksot v2ljas ootama. Riia ilm oli samav6rd kr6be, kui Eestis aga 6nneks p2ike soojendas m6nusalt. Lennujaamas moodus k6ik eriliste intsidentideta. Lendu oodates j6ime kohvi ja s6ime juustusaiakesi ning taaskord moodus aeg "lennates":D Lennukile viis meid buss ja sattus kuidagi nii, et mina sain viimasena bussile ja s6brannad pidid j2rgmist bussi ootama. Sain lennukisse usna esimesena ja seet6ttu oli ka kohavalik lai ja saime istuma k6ik k6rvuti. Lend muidugi venis kohutavalt ja nii ebamugav oli aga samas olin ka 6nnelik kuna mingi hetk tundus uskumatu, et see reis uldse teoks saab. Manchesteris pidime j2llegi ootama, sest 6de pidi j2rgi tulema. Ilm oli üsnagi jahe aga aeg-ajalt piilus õnneks ka päike pilve vahelt. Tavapäraselt hakkasid tänavapildis silma lapsed, kes vudisid ringi ilma mütsita ja dressipluusi väel kuigi meie lõdisesime oma talvemantlites:D Peagi saabus õde, et meid walesi transportida. Teekond kestis nii 30 min ja kohapeal ootas metd sõbranna Lenna.

Kuniks teised poes käisid, tegin mina kerge eine, mis koosnes mustikatest, jogurtist ja meest, ligunesin vannis ning tegin väikese uinaku. Teiste saabudes, hakkasime valmistama õhtueinet - röstitud lammas, kartulivorm ja köögiviljad. Peale sööki kuulasime muusikat, jõime veini ja rääkisime reisimuljeid ja muud huvitavat. Voodisse saime Eesti aja järgi kuskil 2 ajal alles:D

















No comments:

Post a Comment