Sunday, March 10, 2013

Reisipalavik

Kuna vahepeal selgus veel et üks suurem töö tuleb veel ära teha ja esmasp ning teisip mööduvad töötähe all siis pakin siin asju juba lootuses, et läheb ikka sõiduks kolmapäeva varahommikul. Üritan võtta asju nii palju kui vaja ja nii vähe kui võimalik:D Ikka kipun üle pingutama aga tahaks võimalikult palju tühja ruumi jätta ikkagi kohvrisse, sest plaan korralik shopping teha. Alati on kuidagi nii, et enamus rõivad, mis kaasa saavad on musta värvi:D Seekord üritan midagi värvilisemat ka kokku kombineerida.

Tavaarist siis nii palju, et õmblesin endale isegi jaki mineku tarbeks sealt shopinglistist inspireerituna ja vist võtan ühe teise ka, mille ise tegin. Lisaks veel kodus olemiseks miskit, pesu, kaks paari pükse, mõned pluusid, kosmeetikat ja hunniku ehteid. Hetkel veel käsipagas pooltühi:) Ostsin ebayst ka spets käsipagasi kohvri, mis on täpsetes maksimummõõtmetes ja hästi kerge ning samas saab seda järel vedada.

Täna nuputasin ühtlasi, milliste riietega ma reisida kavatsen ja hetkel jäi selline valik. Pluus on newyorkerist mingi 3EUR eest, krae kaunistasin ise helmestega, püksid tegin ise ja saapad on Zarast:



No comments:

Post a Comment