Friday, March 15, 2013

Päev 2

Ärkasime kuskil 9 ajal UK aja järgi ja sõime hommikusööki ning sättisime linna minekuks. Päev pidi mööduma shoppingu tähe all. Vahepeal tegime peatuse tanklas, et klaasipesuvedelikku lisada aga olime, nagu ikka, üli käpardid:D Valasin seda vedelikku nii, et enamus läks mööda aga õnneks pakkus tanklamüüja meile  lahkelt abi ja nipp seisnes selles, et vedelikku pidi valama nii, et kanister on külili asendis.

Chesterisse jõudes läksime kohe ühte kaubanduskeskusesse, kus mina veetsin enamuse aja Eestlasele omaselt H&Mis ning paar asja ostsin ka Quizist. Lastele ostsin kraami Primarkist ja mehele sportdirectist. Peale Chesteri poodide käisime veel ühes nö kaubanduslinnakus Cheshire Oaks, kus oli ikka mega-mega palju poode ja enamus poed seal olid outletid vms, et hinnad olid tavapärasest mitukümmend protsenti odavamad. Brandidest ja poekestest oli seal esindatud u 145 muuhulgas Ralph Lauren, Burberry, Armani, Diesel, Lacoste, Fiorelli, Mulberry ja eriti hakkasid mu silmad särama All Saints poekeses:D Ühe kotikese ostsime ka Michael Korsi poest, mis oli samuti nii 50% alla hinnatud. Soppamise lõpetasime vist 7 ajal õhtul ja läksime seal samas ühte Itaaliapärasesse söögikohta, kus veinitasime ja ja sõime. Mina valisin steigi ja teised pastaroad. Söök oli minul megahea aga teiste kanapastad olid küll kuidagi rasvased.

Koju jõudes käisin vannis ja vaatasime pilte ning rääkisime päevamuljeid. Pikka pidu seekord ei olnud, sest kõik olid üliväsinud.












Õega..












4 comments:

  1. Kas sul on lapsed?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mul üldse seal kindlasti vigane tekst, sest kiiruga kirjutatud. Eks pärast vaatan karmima pilguga üle, kui aega on..

      Delete
  2. Imeilusad pildid sinust! Ja Mikael Kors ajas naerma, vahva:)

    ReplyDelete