Sunday, December 22, 2013

Meie "paksu"

Kuigi meil on võimalus ka ise enda metsast kuusk tuua, ei ole me seda siiamaani veel kasutanud ja oleme kodustanud poe kuuski. Sellel aastal ostsime Selveri parklast. Enne käisin veel Lõunaka kuuski uurimas ja mees käis Bauhofis aga sealt polnud küll midagi võtta. Mul suht kõrged standardid ka:D Üksaasta sai mees korraliku peapesu, kui ningi räsitud hõrediku koju tõi...enam ei julge omapäi osta. Eelmisel aastal oli meil ka ilus tihe kuusk aga polnud Eesti oma ja kui tuppa tõime, siis juba pooled okkad olid lännu. Sellel aastal on Eesti kuusk ja okkad kui külge liimitud:D Kahju oli kohe teist "rikkuma" hakata ehetega aga mis teha..lastele ei saa ju rõõmu keelata:)




2 comments:

  1. Selline imelik küsimus, aga mis tooni sein on? Jõle huvitav värv ja kuna endalgi hetkel kodu kaunistamine käsil, siis oleks hea inspiratsiooniallikas..

    Või on tegu tapeediga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on seinavärv jah :) Ma hetkel täpset tooni ei oska öelda aga muidu on see nagu hallikas oliiviroheline vms:D Kui poes värvi valida, siis peab arvestama sellega, et seinas jääb värv reaalselt paar tooni tumedam. Mina tahtsingi sellist tumedamat, sest arvestasin, et põrand on hele ja mööbel ka. Et mööbel siis paremini esile tuleks.

      Delete