Thursday, December 5, 2013

Seriaalisõltlased

Alustuseks tõmbasime netist Dexteri seriaali ja vaatasime selle ka lõpuni. Mõni õhtu kohe 2-3 osa korraga, sest nii põnev oli.

Kes veel ei tea, siis seriaal oli mehest, kes töötas Miami Merto politseijaoskonnas verepritsmete analüütikuna. Kui ta väike oli, siis nägi pealt oma ema külmaverelist mõrva ja pidi mitmeid tunde olema koos ema laibaga mingis konteineris. Tema eestkostjaks sai politseiametit pidav Harry, kellel oli tütar Debra. Harry avastas Dexteris mingid mõrvarlikud kihud, mis vajasid rahuldamist ja ta ostustas need suuanata ühiskonnas kurjuse likvideerimisele. Ta õpetas teda täiuslikult tapma, ilma et ühtegi jälge maha jääks. Ohvriteks võisid olla AINULT paadunud kurjategijad. Nii ta siis toimetas seal episoodist episoodi ja nottis öösiti kelme ning päeval elas korraliku pereisa (tal oli väike poeg Harrison) elu.

Järgmiseks seriaaliks valisime tuttavate soovitusel Breaking Bad seriaali. Mind häirib seal peategelase möku välimus ja ta vuntsid ja riiteumisstiil ajavad pehmelt öeldes südame pahaks:D Kuigi Dexter polnud ka teab, mis kena mees oli temas nagu midagi, mis ta seksikaks tegi. Walteris ei ole kohe mitte midagi sellist:D

Sisu räägib vähihaigest pereisast, kes on keemik ning õpetab keskooliõpilastele keemiat. Ta on nagu omamoodi geenius olma alal. Kuna see amet suurt sisse ei too ja pere on vaja kindlustada majanduslikult selleks ajaks kui teda enam pole, siis ta otsustab hakata narkootikume tootma enda tolgusest endise õpilasega. Asjale lisab vürtsi muidugi see, et politsei narkoosakonna põhitegija on tema naise õemees, kellega ta väga tihedalt läbi käib. Peale kohaliku suurima diileri kõrvaldamist tõusevad nemad suurimaks kaubitsejaks linnas. Ajendatult suurest "saladusest" on tal naisega probleemid, kuna too ei saa aru, kus see mees pidevalt käib ja mis asju ajab.

Kas jälgite ise ka mõnda põnevat seriaali. Oskate äkki järgmiseks midagi eelnevatele sarnast soovitada?




No comments:

Post a Comment