Tuesday, July 1, 2014

Mis mõttes sul on puhkus??

Järgmine kord jätan maha ilmselt nii arvuti, kui telefoni :D ...sest mingid inimesed lihtsalt ei mõista, et kui inimesel on puhkus, siis ei ole viisakas teda tüüdata oma muredega. Umbes, et ma vaatan et sul puhkus aga äkki saaksid ikka selle või tolle ära teha. EI SAA!

..Ja siis saadetakse veel tigedaid kirju, et tahaks nüüd enda asju kätte saada!! Nagu ma läheks kolmeks kuuks puhkusele. Kas on raske 5 päeva oodata? Poolikud sellenädalase tähtajaga projektid jätsin õmblejale lõpetada ja edastada ning kõik on kontrolli all. Lihtsalt uusi tellimusi vastu ei võta ja muu töisega ei tegele.

Üks tuttav on mul ka alati selline, et ta võib oodata rahulikult mitu kuud ilma, et enda asjade vastu huvi tunneks ja kui mul on mingi kiirem hetk, enne laatasid või muidu tipphooaeg, siis on tema närviliselt platsis just nagu viimnepäev oleks käes :D

Muidu on siiani sujunud hindele 3+. Ilm on selline talutav. Päris sadu ei ole aga päikest ka mitte. Väiksem laps köhib nagu siga ja meelelahutuse osakonnas Kuressaare Auriga keskusest kaugemale pole jõudnud.

Elukaaslasel on pidevaid probleeme orienteerumisega. Toksib midagi GPSi sisse ja siis sõidab pimesi selle järgi ja oma ajud üldse ei funka. Siis järsku avastab, et uups..selle asemel, et olla saare põhja osas, oleme sattunud hoopis lõunasse :D Peatumiskoht on muidu OK aga pidime väiksema majakese(45€) asemel võtma siiski suurema(65€), sest see väike oli ikka tõeliselt väike ja lastega oleks olnud seal nagu kilud karbis. See omanik pakkus ka muidugi kahest väiksemast seda väikseimat just, sest ta arvas, et sinna oleks meie lapse reisivoodi paremini ära mahtunud. No ma küll aru ei saanud, et kustotsast. Selles väiksemas ei olnud kuskil istudagi alumisel korrusel. Mingi nahast tumba oli ainult. Teises oli väiksem lahtikäiv diivan vähemalt.

Suurematest majadest on valida ka 2, millest üks suurem/avaram ja teine pisut väiksem. Loomulikult pakuti meile väiksemat lahkelt. Kohapeal ei ole siin ka suuremat miskit teha - randa ei ole, matkaradu vms ka mitte. Jalutada saab soovikorral maanteel, mis jookseb majaeest läbi ja kõrkjaid täis kasvanud mereranda saab minna üle elektrikarjuse.

Loodetavasti oleme tänaseks sisse elanud ja puhkusestressist üle saanud ning maabume rahulikult Kaali kraatrisse ning muuseumi.

No comments:

Post a Comment