Thursday, July 3, 2014

Viimane päev..

Täna käisime Kuressaares - Kuressaare ordulinnuses ja GO Spas. Ordulinnuses maksis täiskasvanu pilet 5EUR ja see kompleks oli nii suur, et kõike vist ei jõudnudki läbi käia. Erinevatel korrustel olid erinevatest ajastutest teematoad ja uudistada sai ka niisma arhitektuuri ning kujutada ette, kuidas vanal ajal seal elati. Palju oli treppidest käimist. Kui muuseumi külastada ei soovi, siis saab seal ka tasuta ringi konnata ümber linnuse ning mõnes siseruumiski käia.

Peale kindlust läksime lastega spasse ujuma. Täiskasvanupilet maksis 8EUR, lastele oli tasuta. SPAs oli 3 sauna - auru, infrapuna ning soome saun. 2 basseini, mingid vannid, mullivann ja välibassein. Õhkkond oli suht rahulik jame algul mõtlesimegi, kas minna Rüütli SPA veekeskusessevõi GO-sse siis otsustasime siiski viimase kasuks, mis oli üsna õige valik, sest lapsed olid niigi väsinud ja mingi kärarikas ujula oleks veits liig olnud. Pärast tegime kiire eine sama maja restos ja sõitsime koju. 

Õhtul pigistasime veel viimast ja sõitsime Panga pangale. Seal oli hirmus tuul ja kiskus vihmale. Sealt algusest kaugemale ei viitsinudki minna aga põhiline sai nähtud.

Eile õhtul tuli oma perega siia ka minu sõbanna. Käisime saunas, rannas päikeseloojangut vaatamas ja õhtul grillisime. Kahjuks kauemaks nad jääda ei saanud ja täna hommikul läksid tagasi mandrile.

Täna on ka meie viimane õhtu siin ja homme hommikul koju tagasi. Kokkuvõttes oli ülitore reis ja isegi see kehva ilm ei olnud oluline määraja. Sai olla koos perega, käia huvitavates paikades:)






























No comments:

Post a Comment