Monday, October 27, 2014

..jätkuvalt negatiivsuse lainel :D

...ojaaah..need nutitelefonid!! Jubedalt ebameeldiv on kui su kaaslane ei saa sellelt pilku ära kohtumisel. Ise istud kõrval nagu mingi jobu ja see vahib klaasistunud pilguga ekraani ja toksib miskit.

Ok ma saan aru, et kougid selle välja, kui oled hambaarsti järjekorras või sõidad bussiga. Pm see ongi minujaoks vihje, et minu seltskonnast jääb midagi vajaka vms...ja siis tee terve aeg inimesele mingit tirkust, et natukenegi tähelepanu saada. Teisel poolel nagu puudub igasugune algatus mingi normaalse vestlusteema aretamiseks või hoidmiseks. Mingi uus moodne sündroom?

Tundun vist juba nagu kunagi minu kõrval majas elav mutt, kes vihkas kõike ja kõiki. Igaüks, kes akna alt mööda läks sai kausitäie keevat vett kaela. Ja kui julgesid veel tema peenrast mõne lõlleõie napsata või ebaküdooniapõõsast mõne vilja, siis oli mõistlikum mitu kuud teistkaudu poodi minna:D




1 comment:

  1. Naljakad on need pidudel või lounge-s tehtud pildid, kus kamp sõbrannasid on kokku tulnud, aga kõik on ninapidi oma telefonides.

    ReplyDelete