Monday, October 6, 2014

NV Tallinnas

peaaegu oleksin unustanud kirjutada oma nädalavahetusest sõbrannadega Tallinnas :D

Ühesõnaga - nagu mõni juba teab, elab minu parim sõbranna inglismaal ning õde samuti. Pikalt oleme mõelnud, et nad võiks tulla näiteks nädalavahetuseks Tallinna ja meie siit Tartust samuti. Veits ära väsitanud on see Tartu ööelu või nii. Ja saigi see plaani võetud. Majutuse osas pidasime maha tuliseid vaidlusi ja lõpuks valisime välja ühe külaliskorteri Tallinna kesklinnas Sakala tn. Põhimõtteliselt 200m Solarisest. Saime selle ülihea hinnaga ja siiamaani ei usu, et kõik sujus korteri osas. Hind oli 120EUR öö. Oli siis 2 magamistuba söögituba lahtikäidava diivaniga, elutuba lahtikäidava diivaniga, suur sauna eesruum suure diivaniga, aurusaun, soomesaun, mullivann 2 tualetti, üleüldse super asukoht ja boonuseks mingi huvitav rihmadega riistapuu, mis mu õde kapist leidis :D:D! Parkimisega oli muidugi vähe kehvasti, sest maja hoovi ei lubatud autot panna aga maja taga oli kohe europark ja sõbranna oli konsulteerinud mingi linnavalituse töötajaga, kes väitis, et europarkil on mingi teema, et ei või tegelikult trahve sisse nõuda vms. Seega parkisime oma 1 auto nahaalselt sinna ilma tasumata. Trahvi ka ei saanud.

Enivei..saabusime reede õhtupoolikul ja sättisime ennast sisse. Tegime kärmed saunad ja läksime NO99 salongiõhtule, kus esines mingi Jazzband(täpset nime ei mäleta aga võis olla mingi Take That vmt boybandi meenutav nimi). Ühtlasi saime vaadata ka disainiauhindade võidutööde väljapanekut. Söökidega läks seal muidugi veits nihu. Toidud olid head aga saime jube kehva laua otse lava ees pm ning toitudega ka täiega venis, et lõpuks pidime mugimisega pooleks laval jämmivaid muusikuid vaatama. Teised istusid viisakalt spetsiaalselt selleks õhtuks paigutatud tooliridadest laval toimuvat jälgides.

Peale seda läksime koju ja osadel tekkis jube tahtmine suitsu osta. Ok vahetasime siis riided ja läksime kõrvaltänavasse suitsujahti. Alustuseks astusime sisse sellisesse mõnusasse kohta nagu Woodstocki pubi. Esimene asi, mis silma jäi oli ukse kõrval istuv kalapilguga tühja vahtiv, plaasterdatud peaga kiilakas.  Ok .. küsisime kiiruga, kas suitsu müüakse aga ei müüdud ja taganesime tuldud teed välja. Edasi sattusime mingisse vesipiibubaari, kust meid juhatati Toiduplatsile, kus mingi hammasteta vanatädi lõbusat tantsu vihtus ja ühte eurot nurus. Sealt siis lõpuks said teised oma suitsupaki ja läksime koju tagasi. Ahjaa..seal NO99s jõime 6 peale 5 pudelit veini ja see andis hommikul ikka VÄGA valusalt tunda.

Hommikul ei saanud ilmselgelt keegi maast lahti. Pea lõhkus meeletult ja valuvaigistit polnud ka kellelgi. Malla läks pani sauna sisse, et äkki saab sealt leevendust. Kui tundaega hiljem läksin asja kontrollima, selgus et saun oli endiselt jääkülm :D Kuna meil samalaadne keris kodus, siis kruttisin asja paika ja saime peale järgmist tundi ohkimist saunas käidud ja läksime Solarisse hiinakat sööma ning valuvaigistitega ennast varustama. Peale seda magasin paar tundi ja teised ajasid linnapeal mingeid tähtsaid asju.

Laup õhtul oli plaan minna Manna La Roosasse ja klubituurile - Prive, Vabank, Holliwood, Studio jne..

Mannas sai ära käidud ja muljed olid head. Kuigi jah, nagu eelnevalt ennast juba kurssi viisime, pidavat seal söögid head olema aga kallid ja portsud väikesed. Kokteilid olid ka suht kallid. Alustuseks võtsime kannukokteili, mis maksis 25EUR ja sealt sai 5 klaasitäit jooki. Peale seda tellis igaüks eraldi. GinTonic oli 6 EUR ja teised popimad koksid üle 7EUR. Viimase raundi jooke tegi vana koolivend meile üllatuseks välja, kes pool tunnikest seal mingite sõbranjedega veetis.

Peale Mannat läksime Vabanki. Näitasin teistele sealset elu-olu. Sõime ühe puuviljavaagna tühjaks, jüime tervituskoksid+veel mingid joogid ja läksime edasi Privesse, kuhu ka jäime, sest kõik hakkasid juba seal ringi tantsisklema ja kaotasid huvi järgnevate klubide vastu. Möllasime seal ringi mingi kella 5ni ja komberdasime jalgsi koju, sest sealt oli mingi 10 min tee ainult. Mõned olid hankinud mingid boyfriendid ka käevangu aga aftekaks sellegipoolest ei läinud.

Hommikul pidime ärkama juba kell 10 ja asjad kärmelt pakkima, et korter juba 11ks vabastada. Miks nii vara, mina aru ei saanud. A noh..mis seal ikka. Jälle üks tore koosviibimine seljataga ja ootamas järgmist..









































6 comments:

  1. See pilt sinust Manna La Roosas, kus kätt näo juures hoiad.. nn niiiii ilus! Nagu mingi staar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänud:) Meist õega tehti seal ka üks ilus pilt..lisasin galeriisse :D

      Delete
  2. Mina aga sooviks kontakte, kus te selle apartmendi rentisite :D

    ReplyDelete