Sunday, January 20, 2013

Kuna reedel oli elukaaslasel vaba õhtu, siis käisime väljas söömas ja väikesel klubituuril:

Söömas käisime sellises hubases kohas nagu Cafe Noir. Asub ülikooli tn 7. https://www.facebook.com/pages/Cafe-Noir/113131625390885

Mina sõin veise sisefileed veinikastme ja aedviljadega:
Veiseliha võtsin medium astmes ja see oli väga hea. Aedviljad olid kartul ja porgand. Tundus, et ahjus tehtud. Veinikastmel veinimaiku väga ei olnud aga liha kõrvale sobis siiski hästi. Hind oli u 12EUR.

Palusin veini pokaaliga, kuna elukaaslane alkoholi ei tarbi ja pudel oleks liiast olnud. Veinis pidin aga veits pettuma, sest see oli liialt soe ja kuidagi lahtunud vms.

Peale sööki tellisin Cappuchino ja seda serveeriti shokolaadiküpsisega, mis oli ühtlasi ka nagu magustoidu eest:)

Peale seda läksime Shootersisse. Kuna kellaaeg oli varajane, siis seal väga rahvast ei olnud veel..mingi 50 inimest ehk. Peale südaööd pidavat see rahvast paksult täis juba olema aga seda aega me ootama ei jäänud. Gin&Tonic maksis 4EUR ja rahvas oli seal nooremapoolne - naised gümnaasiumiõpilased ja mehed ka nii 20-25.

Atlantis - jättis kõige parema mulje, kuigi kassatibi(kes peaks olema suht klubi "nägu") jättis rääbaka mulje. Kui sisenesime klubisse, siis näris nätsu jalg üle põlve ja tiss poolest saadik dekolteest väljas ning skrollis oma nutikas facebooki vms. Isegi kui kassa ette saabusime ei pannud seda kohe käest:puiklev: Jalas olid tal mingid neetidega retuusid, millel pooled needid olid küljest ja rohelised liimiplönnid ainult alles. Retuusides oli mingi väikse sõrme otsa suurune auk ka tagatipuks..kogu see kupatus jäi täiega silma, sest ta istus mingi kõrgema puki peal. Klubis ise-enesest oli meeldiv atmosfäär ja muusikat ka erinevale maitsele, kuna seal ka starcafe osa. Gin+tonic4,5EUR. Rahvas oli suht seinast-seina. Oli nooremaid ja oli vanemaid.

Maasikas - rahvast täis ja kliendid pigem keskealised. Muusika suht kohutav minu jaoks alati olnud. Samas seal ei pea eriti pettuma kunagi, sest enamasti on melu ja möllu. Joogid võrdlemisi kallid - gin&tonic 5EUR.

Club Illusion - klubisse jõudes oli esimene asi g4s poolt maha väänatud välistudengid klubi ees. Olevat väidetavalt liiga joobes olnud, et neid sisse lasta ja nad ei olnud asjaga rahul ning hakkasid märatsema. Samas ma ei saa aru, miks neid seal -20 kraadiga nägupidi lumme suruti. Klubis oli selline veider sümbioos - DJ Defkut ja DJOhmann. Üks mängib hip-hoppi ja teine mainstreamDJ. Siis oligi nagu vanakooli hiphop set ja peale seda lükkas Ohmann kohe a'la gangamstyle peale. Väga freeky:D Klubikülalised olid tudengid vanuses 20-25.  Rahvast väga palju ei olnud ja joogi hinda kahjuks ei oska öelda, sest kasutasime sooduskaarti. Küll aga avastasin seal väga hea koksi - Viski2cl, banaani liköör 2cl ja cocacola. 3,7EUR Super! Illusionis riivasid silma baaridaamide rõivad - satsidega teksakleidid. Absoluudselt ei läinud kokku klubi interjööriga. Ilmselt neil jääb nende rõivaste tõttu hulk jootraha saamata:D Baariabide rõivad ei kannatanud ka eriti kriitikat.

Kink konk - seal oli trummi ja bassi üritus. Klubis oli suht ossipauk ja kuna viimane meie külastuslistis, siis rahvas oli ilmselgelt suht audis juba:D Muusika oli mõnus aga kaua seal ei kannatanud olla, sest klubi oli suht täis ja seal polnud õhku. Joogi ostmiseni ka ei jõudnud samas oli see ainuke klubi, kus muusika pani kaasa tiksuma:D





No comments:

Post a Comment