Minu ülimaitsev sünnipäevaroog:)
Kuna täna olime lihtsalt pereringis ja suuremad tähistamised tulevad homme ja ülehomme, siis piirdusin tagasihoidlikuma pidulauaga. Kindlasti aga plaanin seda hõrgutist teinekordki teha!
Kingitustest nii palju, et mehe käest sain jalaketi ja ämma käest kulbi ning lõikelaua:D Viimased pidime nagunii ostma, et ma päris täpselt ei saanudki aru, et kas ta mõtes neid tõsiselt kingitusena:/??
Kingitustest nii palju, et mehe käest sain jalaketi ja ämma käest kulbi ning lõikelaua:D Viimased pidime nagunii ostma, et ma päris täpselt ei saanudki aru, et kas ta mõtes neid tõsiselt kingitusena:/??
Itaaliapärane kanavorm:
1,5 | kg | kartulid |
oliivõli | ||
4 | tk | kanafilee |
2 | dl | paksem hapukoor |
120 | g | viilutatud suitsupeekon |
200 | g | kirsstomatid |
meresool | ||
Must pipar | ||
Basiilik (värske) | ||
2 | dl | riivitud juust |
2 | dl | vahukoor |
Lõika kooritud kartulid viiludeks ja lao ahjuvormi. Nirista peale oliiviõli, maitsesta soola-pipraga ning küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Maitsesta kanafileed soola-pipraga ja lõika neljaks. Tõsta igale fileele 0,5 tl hapukoort ja basiilikuleht. Keera peekon filee ümber rulli. Lao fileed kartulite peale, vala üle vahukoorega ning küpseta vormi ahjus 200°C juures veel 30 minutit. Viimaks lao vormile tomatid, raputa peale riivitud juust ja küpseta 10 minutit, kuni see on kollakaspruun
No comments:
Post a Comment