Wednesday, April 10, 2013

Nii..hetkel mul käsil julm näonaha turgutus. Otsustasin ära proovida Obagi nahauuendus sarja ja ostsin kreemi Obagi Nu-derm Exfoderm 44USD. Otsustasin selle osta, kuna netis oli meeletult hea tagasiside igal pool aga ma ei lugenud täpsemaid kasutusjuhiseid ja toimimise protsessi. Tänu viimasele oli ühel hommikul paras ehmatus kui peeglisse vaatasin:D Silmaalused olid megapaistes ja nägu tulitas. Reaalselt siis peaks seda kreemi panema õhukese kihina näole 1x päevas ja vältima silmaümbruspiirkonda. Mina aga olin eelneval päeval ikka mõnuga kaks korda kreemitanud ja silmaaluseid ka muidugi ning ehk sain pisut päikestki näkku - SUUR VIGA:D Tänagi veel on silmaalused paistes.

Ühesõnaga see kreem siis mõjubki nii, et vana nahk koorub tasapisi maha hapete toimel ja tuleb uus sile nahk. Obagil on terve sari selle protsessi jaoks..niisuatavad kreemid, puhastavad tooted jne aga põhimõtteliselt peaks saama hakkama ka selle ühega ja teisi saab asendada analoogtoodetega. Ma siiski alustuseks otsustasin proovida sama sarja teisi etappe ning ostsin lisaks ka pesemisgeeli ja tooniku ning päikesekreemi C-vitamiiniga. Tellisin siis nr 1(gentle cleanser) ja 2(toner) 61.5USD tooted samast sarjast ning Obagi C SunGuard spf 30(44USD).

Paljud muidugi hoiatavad, et 2-3 nädalat on jube tunne. Nägu koorub, sügeleb ja punetab. Hetkel nii ongi ja mingi hetk arvasin, et jätan katki asja aga praegu lugedes arvustusi, arvan et siiski jätkan ja vaatan mis saab. Üldiselt soovitatakse seda protsessi läbi viia koos oma kosmeetikuga aga proovin netist võimalikult palju inffi leida ja omal käel hakkama saada.
________________________________________________________________________________
My face did peel when I used it at week 3. So it gets worse before it gets better but once I got over that hump my skin was glowing, no trace of acne, no discoloration, nothing. The way my skin looked after the treatment made me feel a lot better about myself. 
_________________________________________________________________________________________



KASUTAMINE

Obagi Nu-Derm System on teatud arv protseduure erinevate Nu-Derm sarja toodetega mida tuleb läbi viia hommikuti ja õhtuti. 

TOIME NAHAL


Toode vähendab kortse, pigmendilaike ja poore, pingutab nahka ning parandab jumet. Nahk muutub nooremaks ja elujõulisemaks.

TULEMUSTE ILMNENIME

  • Tulemuste ilmnemine on individuaalne. Üldiselt peaks teatud paranemine olema saabunud 4-6 nädala pärast ning silmnähtav tulemus peaks olema olemas 12 nädalaga.

KÕRVALMÕJUD


Nu-Derm süsteemi kasutamisega kaasneb kerge nahaärritus, punetus ja ketendus. Nahk on eriti tundlik kuumale ja päikesele.

KASUTAMISE AEG

Toodete sarja tuleks kasutada igapäevaselt 2-3 nädalat ning peale seda vastavalt vajadusele.









Pildil on mul 3 korda kreemi kasutatud ja nahk on nagu liivapaberilaadne - selliseid mikropunnikesi täis. Põsesarnal on näha pigmendilaigukesi, millest sooviks lahti saada selle nahahooldusega.

Õhtuks on nahk selline kergelt ketendav. Hõõrun õrnalt niiske froteerätikuga naha puhtaks ja panen peale niisutavat kreemi(Dexeryl).




2 comments:

  1. Olen sama põhimõttega kunagi ebayst üht õli proovinud, mis maksis ehk 10€ (suht pisike pudel, jätkus pm mingiks 7 korraks, ise tegin 2-3), kus tuli paar päeva seda näole määrida ja nii neljandal päeval hakkas nahk kooruma ja kusagil 5 päevaga oli kõik korras. Nahk tuli maha nagu peel off mask, kuid lollus mida ma tegin oli see, et ise samal ajal üritasin nahka ära kiskuda, aga peaks laskma tal rahulikult ise ära tulla. Midagi hullu polnud, aga meikida just ei saanud (ketenduse randid ikka segasid korralikult ja parem oli valida kodus passimise aeg).

    Kuid sul soovitan kindlasti lähiajal suht tugevaid päikesekaitse kreeme näole kasutada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah seal komplektis ka SPF35 olemas aga ma kasutan miskit muud tugevat, kui päiksekätte minek. Kommentaarides kirjutas ka, et kindlasti tuleks päikest vältida ja kaitsekreeme kasutada:)

      Delete