Thursday, April 4, 2013

WC makeover

Kuigi me oleme enda elamises juba 5 aastat resideerunud, ei ole see kaugeltki veel valmis. Ja mitte ainult seda. See hakkab juba enne valmimist ka teisest otsast amortiseeruma:D Üks põhikohtadest oligi alumise korruse WC, mis on selle 5 aasta jooksul ikka kõvasti vatti saanud. Siiamaani ei olnud seal armatuurigi laes, liiste põrandal ning kraanikauss ja kapp olid ka ajutised. Samuti olin ma suutnud seinavärvi juba juuksevärvi plekkidega ära trööbata ja tagatipuks olid seal veel kes teab mille pritsmed, mida lapiga eemaldada enam ei saanud.

Senine sinine seinavärv asendus tumelillaga, ostetud sai uus kraanikauss, laelamp, seinakapid ja tualettpott. Viimane siis põhjusel, et eelmine oli ülikehvast materjalist, mis nagu imas mustuse sisse ja seda oli niiiii raske puhastada.

Põhikoom oli muidugi see, kui härrad hakkasid kappi paigaldama ja suutsid läbi mingi veetoru kruvi lasta. Ise siis sealjuures karjatasid ja lasid kohe kahekesi jalga. Ma läksin vaatama, et mis värk on ja täheldades mingit veidrat purskaevu vannitoas, tõttasin kärmelt kausi järele. Meesterahvastel oli kohe kindlasti vaja KAHEKESI joosta mingeid kraane kinni keerama ja see oli suht suva, et vett täiega lahmas elamisse:D Õnneks see auk oli hästi väike ja piisab vast augu paikamisest.

Omaette huumor oli ka kraanikausikapiga, sest algselt oli plaanis panna nurgakapp aga no mitte kusagil ei ole korralikku kvaliteetset ja hea väljanägemisega nurgakappi ning lõpuks selgus ka, et tavalise kapiga on raskusi. Poodides olid ainult mingid prostad junnid või siis nö ultramoodsad variandid aga mina tahtsin vähe retrohõngulisemat. Lõpuks ostsingi tavalise kapi ja vahetasin sellel lingid välja retrokamate vastu. Hetkel veel oleme kraanikausikohale seinakapi otsingutel. See, mis algselt sai soetatud, jääb liiga lahmakaks elukaaslase arvates. Üldse on jube raske niiviisi mööblit valida, sest kunagi ei tea, kuidas see reaalselt antud ruumi sobib ja teiste asjadega koos mängima hakkab..isegi nii väike ruum, nagu wc on minult meeletu aja ja vaeva röövinud:D




2 comments:

  1. Seda sissekannet oli nii mõnus lugeda. Selliseid võiksid veel kirjutada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan, eks ma ikka kirjutan, kui on mida kirjutada:)

      Delete