Tuesday, December 17, 2013

Vitriinkapp

Suve lõpus likvideerisime vana elutoamööbli, et ruumi teha uuele. Eks siinkohal kehtib see ütlus, et ära enne sülita vanasse kaevu, kui uus pole valmis:D Uus vitriinkapp on peale diivani ainuke mööblitükk, mis siiamaani leitud ja soetatud. 

Kapiga oli selline lugu, et juba mitu kuud tagasi jäi see silma Mööbliaidas. Tookord oli hind 600+EUR. Elukaaslane küll kiitis selle üldjoontes heaks valikuks aga hind oli krõbedavõitu. Sirvisin igal õhtul kõikvõimalikke netipoode ja müügikeskkondasid käisin ka poodides uudistamas. Kõik variandid olid kas liiga väikesed, liiga odava väljanägemisega või liiga kallid. Lõpuks olin juba meeleheitel. Siis aga juhuslikult jäi silma, et see Mööbliaida kapp oli alla hinnatud 400EUR peale. Saatsin kohe elukaaslase poodi kapile järgi ja selgus, et müügisaalis olev oli viimane ja seegi juba müüdud:( AGA õnneks oli üks kapp veel Pärnu poes ja pakuti võimalust see siia saata. Loomulikult olin nõus. Lõpuks tuli teade, et kapp Tartus ja ootab järele tulemist. Vitriin oli täiesti ühes tükis ja meestel oli tükk tegemist, et see meile tuppa saada. Kapp oli ikka rängalt raske. Omal kohal ta siiski nüüd õnneks on ja asjadki väikese abilise abiga kapis:)









Enne oli selline:



2 comments:

  1. Väga ilus, mulle meeldib selline uus/vana stiil. Ning tegelikult hakkas mulle silma hoopis teie elutoa seinavärv. Tahaks ise ka midagi sellist, aga no see valik ehituspoes ajab pea valutama ja ega see värv ei jää ju nii seina nagu näidise peal.....nii ma olengi seda ettevõtmist koguaeg edasi lükanud:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meieoma tundus ka poes nagu rohekam ja seinal jäi hoopis hall:D Üks reegel on vist ka see, et näidisevärv jääb reaalselt seinas ka paari tooni võrra tumedam. Edu valikul!

      Delete