Sunday, February 16, 2014

Mingi kuuaega tagasi seisin valiku ees, kas teha kuskile spordisaali klubikaart või hakata suusatama. Otsustasin viimase kasuks ja õigesti tegin:D Kui muidu on My Fitnessis liitumine 20EUR, siis sõbrapäevakampaania raames sai nüüd lepingu vormistada tasuta ja kingituseks ka koti. Seega hoidsin kokku mingi 50EUR.

Käisin terve eelmise nädala ilusti trennides:

T - bodypump ..alustuseks naguke raskevõitu. Trennis kasutatakse lisavahendeid - hantlid, kang, stepper jne. Õnneks oli oidu teha alustuseks kaalupoolest kõige kergemate vahenditega, sest tänu sellele trennile olin ilmselt terve ülejäänud nädala pooleldi invaliid. Kõik lihased valutasid.

K - zumba. Lõbus trenn väga tantsuline ja palju rahmeldamist. Võttis kõige rohkem higi lahti. Samme oli alguses raske jälgida ja pidi kogu mõttega asja juures olema.

N - Bodyfit. Üsnagi rahulik trenn. Oli ka jõutrenn ja vahenditega aga treener võttis rahulikult ning ei sundinud väga takka. Vahendiks oli kummilint ja valisin ka loomulikult kõige pehmema:D

R - Ashtanga yoga. Olen selles trennis varem käinud. Treeningul on väga palju venitusharjutusi, mis on kombineeritud ka jõu ja tasakaaluharjutustega. Tänu sellele trennile annavad mul tunda jala tagumised lihased, mis said venituste käigus vatti. Teistmoodi on see sellepoolest, et seal ei kasutata muusikat ja suur rõhk on õigel hingamisel. Kuna see trenn väga higistama ei aja, siis pesemas käis vist üks inimene. Kui eelnevad korrad hüppasin kiiruga vee alt läbi kuna nii kiire oli koguaeg, siis seekord otsustasin rahulikult saunatada ja istusingi seal ihuüksi:D Pärast sai rahus peegli ees sättida ja föönitada ning mis põhiline - rahus selfisid teha haha:D






No comments:

Post a Comment