Monday, March 24, 2014

Igapäevakosmeetika


Kuigi ma üldiselt kasutan üsna vähe kosmeetikat, on seda siiski omajagu :D Päris kogu kupatust ma iga päev peale ei pane. Nt BB kreemi kasutan külmemate ilmadega ja puuderkreeme miksin kokku, sest üks on heledam ja teine tumedam. Koos annavad just õige tooni.. 

Selle BB kreemiga oli tegelikult selline lugu, et ostsin selle vist kunagi suve lõpus ja siis olin küll suht pettunud, et mis jamps?? Nägu jäi rasvane ja katvust ka oluliselt ei olnud. Kui talvel tavalist jumestuskreemi näkku määrides, muutus külmaga kuivaks muutunud näonahk 10aastat vanemaks ja ilmnesid mingid kortsud, otsustasin uuesti proovida seda BBd ja oppaaa...tulemus oli super!! Kena jumekas niisutatud nahk ja ei mingit krohvieffekti näos. Miinuseks on minu jaoks ebameeldiv lõhn, seega järgmine kord seda sama enam ei ostaks ja prooviks mõnda teist BBd.

Lauvärvid on mul juba häbematult kaua kasutuses aga need on nii lemmikud, et ei suuda välja vahetada kuigi säilivuse poolepealt vist juba peaks. Lauvärve ka päris igapäev ei kasuta enamasti peol ja kuus paar korda ka niisama päevameigiks. 

Päikesepuudrit kasutan põsepuna asemel ja kergelt ka üle näo ja kaelale, kui väga hull laibajume on ning puuderkreemi või BBd ei taha panna. Päikesepuuder vist oli MaxFactori oma kuigi karbilt enam välja ei loe mis või kus :D

See ripsmedush on üsna jama aga kuna see oli ainuke ok variant tundlikele silmadele, siis ajab asja ära. Mingid suvaduśśid ajavad silmad punaseks ja kuivaks. Buduaaris keegi andis hea idee, et hari lihtsalt välja vahetada. Eks peab proovima.

Veel on seal üks väike ümmargune karbike, kus on sees tegelikult lauvärvid ( Too Faced) aga kasutan seda pruuni kulmuvärvina:D Algselt ostsin selle hoopis kontuurimiseks aga siis avastasin, et sobib ideaalselt kulmudele kuna on hästi peene ja puuderja konsistentsiga.

Silmalainerit küll kiidan, sest seda on nii mugav kasutada ja ilusad lainerijooned on garanteeritud. Peol käies kasutan tihti kunstripsmeid ja nende ühtlustamiseks on see ka ideaalne. Alguses ostsin vildikapõhimõttel töötava laineri ja selle rikkusin pm kohe ära ripsmeliimiga:D Praegusega pole sellist ajsa juhtunud. Igatahes ostan uue samasuguse, kui see otsa saab:)

Ja lõpuks siis Revloni huuleläige. Jällegi supertoode päevaseks kasutamiseks. Ei ole tugeva pigmendiga ja kui hästi natuke panna jäävad huuled õrnalt roosakad ja kui rohkem uhada, jäävad kenasti punased. Niisutab hästi ja ei ole päevaseks kasutamiseks liialt intensiivne..











No comments:

Post a Comment