Saturday, March 15, 2014

Meat Market Steak & Cocktail ja kino..

Jee! JÄLLE on laupäev?? Alles oli eelmine nädalavahetus, kui Tallinnas jne käisin. Jube-jube kui kiiresti aeg läheb - see omakorda tähendab seda, et aega ei tohi raisata niisama passimisele:) 

Enivei..Meat Market, kus täna käsime laupäevapuhul :D lõunatamas, oli super. Sõin lambasaslõkki ja mees kartulisalatit. Allpool pildil on kartulisalat - kujutasin ise ette, et nüüd tuuaksegi mingi klassikaline hapukoorega variant...aga ei. Mõlemad söögid olid ülihead. Majaveinil polnud ka viga. Kui Cafe Noir's serveeriti veini maru soojalt, siis seekord oli just õigel temperatuuril. Toit toodi lauda kiirelt ja teenindus oli meeldiv. Kindlasti lähen sinna veel. 

Peale kerget einet kino Ekraan ja film Philomena, mis oli supper! Soovitan kõigil seda vaatama minna. Kui viimane kinoelamus - 12 aastat orjana, jättis kehvemapoolse mulje oma ränga depressiivsusega, siis see film oli hoopis midagi muud. Süzee oli samamoodi kurb aga see oli vürtsitatud mõnusa Śoti huumoriga ja need kurvad hetked vaheldusid rõõmsatega. Sisu oli ka väga huvitavate ning ootamatute pööretega. Näitlejatöö oli samuti väga hea.

Hiljem kodus tegime lastega kooki ja vaatasime koopaoravaid:D









No comments:

Post a Comment