Friday, April 25, 2014

Maakas käis Maamessil :D

Hetkel on Tartus tõsine Maamessi hullus. Kõikjal sealkandis on suured ummikud. Terve tähtvere on külastajate autosid täis pargitud ja ööklubid messimehi õhtuti täis. Elukaaslane oli eile õhtul Maasikas käinud ja riidehoiutüüp hoiatas, et totaalne gayklubi..ja noh oli ka:D Ainult mehed..baarileti ääres ning tantsuplatsil omavahel tantsimas :D:D

A..messist nii palju, et jõhkralt palju traktoreid, kombaine ja muud ..uskumatu, et Eestis üldse eksisteerib seda manti nii palju. Oli veel basseini, katuse, kasvuhoone, küttesüsteemide, laudatehnika, muruniidukite, ATV-de jne jne..väljapanekuid. Pudipadist oli veits talukaupa. Ise ostsin suitsetatud pardifileed. Kaup oli erinev sellest, mis muidu laatadel. Oli palju huvitavat. Nt üks müüs igasugu maitseaineid ning maitseainesegusid suurtes kottides, et said kiloga osta. 

Veel ostsin liiliasibulaid. Pidi olema selline sort, mis kasvab 5a lapse kõrguseks ja lõhnab ülihästi. 

Lõpuks marssisime vist pool messi läbi ja jalad olid läbi, mis läbi. 



Tänapäeval siis sellised lehmad ja lüpstakse nii:



1 eur eest sai beebisid näppida..



Arvake, mis maksab rohkem - uus mersu või selline:




2 comments:

  1. selline off-topic küsimus, aga kas sa oma kodust ei viitsiks millalgi sellist tutvustavat postitust (piltidega) teha? :) olen mõne pildi peal veidi näinud ja tundub väga armas maja.

    ReplyDelete