Thursday, April 3, 2014

Depend GelLack eemaldamine

 Lõpuks hakkas lakk ikkagi väsimise ilminguid avaldama ja äärtest vaikselt kooruma. Väljakasv oli ka juba pehmelt öeldes rõve:D Väike vihje mulle ka järgmiseks korraks, et ei tasu olla liiga hoolas ning liialt küünevalli lähedalt või koguni pealt lakkida, sest see osa hakkab kergemini lahti tulema.


Eemaldamiseks kasutasin Remover 2 varianti, mis siis sisuliselt tähendas eemaldamist vatipadjakeste, fooliumitükkide, puidust pulgakese ja eemaldaja kaasabil. JA VEEL!! Kandes padjakesele seda eemaldajat täheldasin tugevat atsetooni lõhna ning otsustasin katsetada tavalist küünelakieemaldit ning see TOIMIS!! Paremini isegi kui see Dependi eemaldaja:) Alguses katsetasin ainult ühe küüne peal aga teisel käel võtsin kõigil küüntel sellega. 

Vatipadjakesi kasutasin tavalisi ümmargusi ja lõikasin need neljaks sektoriks. Puidust pulgakesi asendavad edukalt ka enda küüned ja vasakul käel läksingi tegelikult seda teed, sest mu vasak kehapool on ikka eriti kohmetu :D

Dependil on ka Remover 1 variant, mis on mingi vedelik, mida tuleb kanda küüntele neid masseerides ja seejärel sõrmi leotada kuumas vees ning peale seda samamoodi lakk maha koorida.


Ühesõnaga protseduur siis järgmine:
1. paned vatipadjakese fooliumile ja tilgutad peale vahendit(küünelakieemaldit kallutasin otse pudelist padjale nagu tavaliselt seda tehakse)..ei tasu vahendiga koonerdada.
2. mässid fooliumi koos padjakesega ümber sõrme nii, et kogu küüs saaks padjakesega kaetud ja pigistad tihkelt ümber.
3. ootad 15-20 min, et vahend mõjuks.
4. eemaldad küüntelt fooliumi ükshaaval ja puhastad küüne pulgakese abiga.. või siis lihtsalt teise käe küünte abil. 
5. pesed käed ja hõõrud küüned üle kuiva froteerätiga ning niisutad küüneõliga.

VALMIS!



       DEPEND EEMALDIGA                                                        TAVALINE KÜÜNELAKIEEMALDI


Vahend päris terve küüne küljest lahti ei võta geeli aga muudab selle pehmemaks. Küüntelt lakki maha koorides jäi kohati mulje, et enda küüned lagunevad ka aga tegelikult pudenes ilmselt kõige alumine läbipaistva geeli kiht, mis oli selle värvi all ja jäi pisut tahkemaks. Praegu katsudes on küüned natuke karedad pealt aga muidu pole nagu viga. Kindlasti saavad küüned kordades rohkem rikutud tavaliste geelküünte kandjatel. Lasen nüüd neil paar päeva "hingata" ja katsetan seejärel prantsuse maniküüri.

Eemaldamise protseduur võttis aega kuskil tund.


SIIN laki peale kandmine

SIIN möödas 1 nädal

3 comments:

  1. Viili enne eemaldamist veidi lakipinda, siis tuleb veel paremini lahti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Et siis enne, kui selle vedeliku peale panen?

      Delete
    2. Just, viilimine teeb laki pealmise kihi õhemaks niing nii "pääseb" eemaldi paremini kõikide lakikihtideni.

      Delete